SPORT 1 martie 2022

Victorie pentru Sepsi OSK pe terenul lui Dinamo

de Covasna Media | 954 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

După trei partide fără victorie, Sepsi OSK s-a impus la București, în fața lui Dinamo, rezultat 3-1. Cu un total de 36 de puncte, covăsnenii ocupă poziția a zecea în Liga 1.

Sepsi OSK a intrat bine în joc și, în minutul 11, a profitat de o greșeală a lui Patriche, care s-a soldat cu un penalty transformat de Ștefănescu. Se părea că, prin acest început, covăsnenii nu vor avea emoții în Ștefan cel Mare. Nu avea să fie așa, pentru că, până la pauză, Dinamo a preluat inițiativa, și-a creat ocazii, de două ori balonul lovind bara porții noastre. Mai mult, la o intervenție, Niczuly s-a accindentat, fiind înlocuit cu Began. În cele din urmă, bucureștenii au marcat, și cu ceva noroc, căci Torje a trimis în bară din penalty, Rodriguez însă, atent, a centrat în careu și Patriche a adus egalarea.

În partea secundă, Sepsi OSK a părut mai decisă să tranșeze partida în favoarea sa. Astfel a venit golul lui Ninaj, din devierea lui Dumitrescu, după un corner. Cu avantajul, din nou, de partea sa, Sepsi OSK a arătat o altă față, dar soarta întâlnirii avea să fie decisă în minutele de prelungire. Askovski s-a descurcat foarte bine pe un contraatac, a pătruns în careu și a trimis fără speranțe pentru Figueiredo.

Ultima partidă din sezonul regulat pentru Sepsi OSK va avea loc vineri, 4 martie, cu începere de la ora 20:30, la Sfântu Gheorghe, în compania echipei U Craiova 1948.

Liga 1, Etapa 29

Dinamo - Sepsi OSK 1-3(1-1)

Arbitru: Viorel Flueran, Asistenți: Adrian Popescu, Marius Badea

Au marcat: Patriche (45’+4) – Ștefănescu (11’-penalty), Ninaj (53’), Askovski (90’+4)

Cartonașe galbene: Patriche (10’), Rodriguez (70’), Torje (79’) – Ninaj (33’), Bărbuț (43’), Păun (45’+1), Dumitrescu (45’+2)

Dinamo: Figueiredo - De Moura, Ehmann, Patriche (Bani 66’), Filip – Carp (Bordușanu 46’), Pierret – Torje (Crețu 79’), Rodriguez, Grădinaru – Morar (Buleică 83’). Antrenor: Flavius Stoican

Sepsi OSK: Niczuly (Began 39’) - Dimitrov, Ninaj, Dumitrescu, Ispas – Ștefănescu (Askovski 84’), Păun, Eder Gonzalez - Bărbuț, Luckassen (Tudorie 84’), Damașcan (Aganovic 72’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.