SPORT 9 octombrie 2023

Victorie pentru Sepsi OSK II în Liga 3

de Marius Raczek | 627 vizualizări

În etapa a 7-a din Liga 3, Seria 5, Sepsi OSK II și KSE Târgu Secuiesc au întâlnit reprezentante ale orașului Brașov, trupa lui Valentin Suciu impunându-se sub Tâmpa, în timp ce elevii lui Călin Moldovan au pierdut pe propriul teren.

Sepsi OSK II s-a deplasat pe terenul echipei SR Brașov, acolo unde s-a impus cu rezultatul de 3-0, o victorie logică, în fața ultimei clasate, fără niciun punct în clasament. Valentin Suciu a început în formula: Gedő – Popa, Folea, Popsa, Dobozi, Grigore, Cranțea, Ene, Kocsis, Toma, Vura. După 0-0 la pauză, Grigore a deschis scorul, apoi în minutele de final, Fehér și Sandu au majorat diferența.

KSE Târgu Secuiesc a primit vizita celor de la Kids Tâmpa Brașov. Prin golul lui Agafiței covăsnenii au condus la pauză, dar Santa a văzut un cartonaș roșu, pentru cumul de cartonașe galbene, și oaspeții au întors soarta partidei impunându-se cu rezultatul de 3-1. Călin Moldovan a trimis în teren următoarea echipă de start: Fábián – Bîntă, Circa, Albu, Sütő, Gajdó, Turcu, Știubea, Ketesdi, Agafiței, Bandi.

După șapte etape, Sepsi OSK II se află pe poziția a patra, ultima poziție care asigură prezența în Play-Off, la egalitate de puncte, câte 13, cu Olimpic Zărnești și AFC Odorheiu Secuiesc. KSE Târgu Secuiesc este penultima în ierarhia seriei, cu doar șase puncte acumulate. În runda următoare, Sepsi OSK II va juca în deplasare la Olimpic Zărnești, iar KSE Târgu Secuiesc la Viitorul Curița.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.