SPORT 8 februarie 2022

Victorie pentru Sepsi OSK (2-0) cu Gaz Metan

de Covasna Media | 980 vizualizări

În etapa a 25-a din Liga 1, Sepsi OSK s-a impus în partida disputată pe propriul teren, rezultat 2-0, cu echipa Gaz Metan Mediaș, astfel că șansele matematice pentru covăsneni de a juca în Play-Off rămân intacte.

Prima repriză a fost una în care cele mai importante ocazii de gol au aparținut echipei noastre, dar la pauză scorul a rămas alb, 0-0. Eder Gonzalez a fost primul care a amenințat poarta lui Buzbuchi, în două rânduri, însă, goalkeeperul medieșenilor a fost la post. Au urmat alte două ocazii, de această dată avându-l în prim-plan pe Tudorie. La prima, unul din fundașii oaspeților a respins de pe linia porții, la a doua, o reluare spectaculoasă cu călcâiul a fost blocată de Buzbuchi.

În partea secundă, elevii lui Cristiano Bergodi au fost mai prezenți în joc, iar de acestă dată au venit și golurile. Mitrea a avut o primă ocazie, apoi șutul lui Aganovic a fost apărat de portarul medieșenilor. Deschiderea scorului a fost un autogol, la o fază în care Ștefănescu a centrat în fața porții, iar Horj a deviat balonul în plasă. Lovitura de grație a dat-o Tudorie, cu nouă minute înainte de final, când a finalizat un contraatac pornit de la Ștefănescu și continuat de Achahbar.

Sepsi OSK adună, astfel, trei puncte importante și poate spera în continuare la un loc în Play-Off. În etapa următoare, peste doar trei zile, are, însă, o deplasare dificilă, la Rapid București.

Liga 1, Etapa 25

Sepsi OSK-Gaz Metan Mediaș 2-0 (0-0)

Arbitru: Florin Chivulete, Asistenți: Vladimir Urzică, Andrei Constantinescu

Au marcat: Horj (65’-autogol), Tudorie (81’)

Cartonașe galbene: Tudorie (35’) respectiv Morar (30’), Junior (35’), Horj (45’+1)

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu - Eder Gonzalez (Păun 82’), Aganovic - Bărbuț (Askovski 82’), Achahbar (Golofca 86’), Ștefănescu (Vașvari 86’) - Tudorie (Damașcan 82’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Gaz Metan: Buzbuchi - De Moura, Matias, Horj (Matricardi 75’), Dobrescu - Lixandru, Junior - Grădinaru (Șteau 75’), Morar, Trif (Gașpar 75’) - Irobiso. Antrenor: Ilie Poenaru.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.