SPORT 23 octombrie 2023

Victorie pentru Sepsi OSK !

de Marius Raczek | 565 vizualizări

În etapa a 13-a din Superliga, Sepsi OKS a trecut de FC Botoșani cu rezultatul de 5-2 și a întrerupt, astfel, seria de șase înfrângeri consecutive în campionat.

Nevoia de puncte a făcut ca elevii lui Liviu Ciobotariu să înceapă în forță. Astfel, încă din startul partidei, Sepsi OSK a pornit spre poarta celor de la FC Botoșani, dar șutul lui Ștefănescu a fost scos în corner de Ducan. Avea să vină, însă, centrarea lui Matei, iar Benzar a trimis în propria poartă. Oaspeții nu au cedat și David a adus egalarea, zece minute mai târziu. Mai mult, Ilic putea să o aducă pe FC Botoșani în avantaj, dar a șutat puțin pe lângă poarta lui Niczuly. În continuare s-a jucat pe contre, Alimi din  penalty și Florescu, tot din lovitură de la 11 metri, trimițând echipele la cabine pentru pauză, cu rezultatul de 2-2.

În debutul părții secunde, Aganovic, cu un șut puternic, a adus-o pe Sepsi OSK din nou în avantaj. Apoi Alimi și-a trecut în cont dubla personală, după o centrare a lui Ciobotariu, și alb-roșii conduceau cu 4-2. Sepsi OSK a forțat în continuare, Varga a avut o bună ocazie de a marca, iar cel care avea să stabilească scorul final fiind I.Gheorghe, cu un șut senzațional de la peste 30 de metri.

Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 5-2, și momentan a urcat pe poziția a noua a clasamentului Superligii. În următoarea rundă Sepsi OSK se va deplasa la FC Voluntari.

Superliga, Etapa 13

Sepsi OSK-FC Botoșani 5-2 (2-2)

Arbitru: Sebastian Colțescu, Asistenți: Daniel Mitruți, Vladimir Urzică

Au marcat: Benzar (15’-autogol), Alimi (38’-penalty, 66’), Aganovic (47’), I.Gheorghe (85’) - David (25’), Florescu (41’- penalty)

Cartonașe galbene: Alimi (18’) -Pinson (42’)

Sepsi OSK: Niczuly - Oroian, Kecskés, Ninaj, Fl. Ștefan (I.Gheorghe 72’) - Alimi, J. Rodriguez – Ștefănescu (Varga 72’), Matei (Ciobotariu 58’), Damașcan (Aganovic 46’), Debeljuh (Safranko 58’). Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC Botoșani: Ducan – Benzar (Friday 70’), Șeroni, Mutombo, Țigănașu - G. David, Petro (Zabou 76’), Florescu (Casap 70’) - Mouaddib, Ilicic (Dragu 70’), Pinson (Drole 46’). Antrenor: Dan Alexa

Sursa foto - Sepsi OSK @Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.