SPORT 29 februarie 2024

Victorie obținută greu la Botoșani

de Marius Raczek | 1154 vizualizări

După o serie de cinci partide fără victorie, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 2-1, în deplasare la FC Botoșani, în partida programată în cadrul etapei a 28-a din Superliga.

Așa cum se putea anticipa, gazdele, FC Botoșani, și-au jucat șansa, și chiar din startul partidei au încercat să amenințe poarta lui Moldovan. În replică, însă, a venit golul, marcat cu capul de Păun, din centrarea lui Matei. Mai mult chiar, la doar nouă minute distanță, Sepsi OSK și-a mărit avantajul. Ștefănescu a prins un șut frumos, în bara transversală, mingea a ajuns la Kallaku care a trimis în fața porții de unde Debeljuh a marcat. 

După pauză, venită de la cabine cu un avantaj de două goluri, Sepsi OSK a părut a fi interesată mai mult de conservarea rezultatului. Astfel, gazdele au început să preseze, și au ratat bune oportunități de a înscrie, totul culminând cu un penalty ratat. Dumitrescu a fost imprudent, Lopez a speculat momentul, și s-a dictat penalty, dar Moldovan a prins șutul lui Florescu de la punctul cu var. Finalul a fost încins, Lopez a redus din diferență, Dumitrescu a văzut cartonașul roșu, dar alb-roșii se întorc de la Botoșani cu toate cele trei puncte.

Cu acest succes Sepsi OSK a urcat pe poziția a șaptea în clasament, cel puțin până la disputarea partidei dintre Petrolul Ploiești și Universitatea Craiova. În penultima etapă a sezonului regulat Sepsi OSK o va întâlni, la Sfântu Gheorghe, pe FC Voluntari, partidă programată pe 4 martie.

Superliga, Etapa 28

FC Botoșani-Sepsi OSK 1-2 (0-2)

Arbitru: Andrei Antonie, Asistenți: Valentin Avram, Andrei Constantinescu

Au marcat: Lopez (78’)-Păun (24’), Debeljuh (31’)

Cartonașe galbene: Mitrov (45’+1), Miron (68’), Șeroni (90’+7), Benzar (90’+8)-Dumitrescu (64’, 90’+8), Ninaj (77’), Aganovic (90’), Moldovan (90’+4)

Cartonaș roșu: Dumitrescu (90’+8)

FC Botoșani: Kukic – Benzar, Sadiku (Lopez 46’), A. Miron, Celea – E. David, Dican (Mouaddib 46’), I. Filip - Ed. Florescu (Șeroni 76’), Margiotta, Mitrov (Ofosu 76’). Antrenor: Bogdan Andone

Sepsi OSK: D. Moldovan – Oteliță, Ninaj, D. Ciobotariu, Dumitrescu – N. Păun – Varga K. (Kecskés 70’), C. Matei (Safranko 90’+5), Ștefănescu (Ștefan 90’+5), Kallaku (Aganovic 64’) – Debeljuh. Antrenor: Bernd Storck.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.