SPORT 22 mai 2023

Victorie la scor pentru Sepsi OSK 2

de Covasna Media | 8744 vizualizări

În Liga 3, Seria 5, s-au disputat partidele din etapa a 9-a, faza de Play-Out, Sepsi OSK 2 reușind o victorie cu opt goluri, în timp ce KSE Târgu Secuiesc a pierdut categoric în deplasare la Olimpic Zărnești.

Pentru a avea o ultimă partidă liniștită, Sepsi OSK 2 avea nevoie de o victorie în disputa cu CS Păulești, pe care a și obținut-o, cu rezultatul de 8-0. Valentin Suciu a folosit formula de start: Gedő–Popa, Folea, Moroşanu, Mitu, Grigore, Rența, Stanislav, Toma, Nistor, Kocsis. Golurile victoriei au fost marcate de: Rența, Toma, Stanislav, Țăranu (autogol), Kocsis, Sandu și dubla lui Nistor.

Cu soarta deja pecetluită, fără a mai putea evita retrograderea, KSE Târgu Secuiesc a pierdut și în deplasarea de la Olimpic Zărnești, rezultat 6-2 în favoarea gazdelor. Interesant este faptul că, în minutul 75, scorul era egal, 2-2, reușite semnate de Bandi și Locotuș, apoi Olimpic Zărnești a marcat de patru ori, trei goluri fiind reușite în ultimele cinci minute de joc.

În ultima etapă, pe 27 mai, cele două echipe covăsnene se vor afla față în față, partida fiind programată a se disputa la Târgu Secuiesc.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.