SPORT 4 martie 2024

Victorie la scor!

de Marius Raczek | 1421 vizualizări

În etapa a 29-a din Superliga, Sepsi OSK a învins pe FC Voluntari cu rezultatul de 4-0, într-o partidă în care alb-roșii puteau obține o victorie la o diferență și mai mare.

Partida a început cum nu se putea mai bine pentru Sepsi OSK, cu un gol marcat încă din minutul 10. Matei a fost faultat în careu de Carnat, iar Ștefănescu a transformat lovitura de la 11 metri. Replica ilfovenilor a venit repede, dar șutul lui Nemec nu a nimerit poarta lui Moldovan. Până la pauză am mai consemnat situațiile avute de Ștefan și Varga, respectiv Dumiter și Nemec, dar trupa lui Bernd Storck a intrat la cabine cu avantaj de un gol.

În partea secundă Sepsi OSK a fost de neoprit, reușind alte trei goluri în poarta lui FC Voluntari. După o ocazie a lui Ștefănescu, Varga Kevin a mărit diferența cu un șut frumos, din afara careului, în colțul de jos al porții lui Jesus Fernandez. Cinci minute mai târziu, Matei, tot cu un șut, aproape de vinclu, a dus scorul la 3-0. După alte trei minute, Ștefănescu a reușit dubla personală, cu un șut din unghi, elegant, pe lângă portarul oaspeților. Scorul putea lua proporții, alb-roșii mai irosind până la finalul jocului alte situații bune de a marca.

Sepsi OSK, cu acest succes, a urcat pe poziția a șaptea. Din păcate însă, dacă în ultima etapă a sezonului regulat Universitatea Cluj se impune la FC Voluntari, iar Farul la FC Botoșani, alb-roșii vor continua competiția în Play-Out, indiferent de rezultatul din deplasare cu Petrolul Ploiești.

Superliga, Etapa 29

Sepsi OSK-FC Voluntari 4-0 (1-0)

Arbitru: Marcel Bîrsan, Asistenți: Ovidiu Artene, Vladimir Urzică

Au marcat: Ștefănescu (10’-penalty, 61’), Varga K. (53’), Matei (58’)

Cartonaș galben: Matei (70’)

Sepsi OSK: Moldovan – Oteliţă (Oroian 72’), Ciobotariu, Kecskés, Fl. Ştefan – Kallaku (Popşa 82’), Păun – Ştefănescu, Matei (Aganovic 72’), Varga K. (Varga R. 72’) – Safranko (Rondon 82’). Antrenor: Bernd Storck.

FC Voluntari: Jesus Fernandez – Miranda, Turda, Matricardi, Carnat – Droppa (Juan Cascini 66’), Crepulja (Răduţ 46’) – Boboc, Popescu (Doru Andrei 46’), Dumiter (Ciobanu 46’) – Nemec (Florea 73’). Antrenor: Nicolae Dică.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.