SPORT 6 septembrie 2022

Victorie în Liga de Tineret pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 693 vizualizări

Din cele trei echipe de juniori ale clubului Sepsi OSK, înscrise în competițiile organizate de FRF, doar cea participantă în Liga de Tineret a reușit victoria, celelalte două suferind înfrângeri.

La categoria de vârstă U16, Sepsi OSK a evoluat pe propriul teren cu AFC Botoșani și a fost învinsă cu rezultatul de 3-1. Unicul gol al covăsnenilor a fost reușit de Bartalis. În Seria 1 din Liga Elitelor U16, Sepsi OSK ocupă poziția a 9-a după trei etape,iar în următoarea rundă se va deplasa pe terenul echipei ACS FC Bacău.

În Liga Elitelor U17, jucând în deplasare la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Sepsi OSK a cedat cu rezultatul de 3-1. La pauză, ciucanii conduceau cu 2-0, în repriza secundă consemnându-se și golul alb-roșiilor, autor Fadei. Sepsi OSK se află pe locul 9 în Seria Vest, în următoarea etapă având-o ca adversară pe LPS Banatul Timișoara, la Sfântu Gheorghe.

Singurul succes din weekendul trecut a fost reușit în Liga de Tineret, prin golul marcat de Ene, Sepsi OSK impunându-se cu rezultatul de 1-0 pe terenul echipei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Aceasta a fost prima victorie pentru Sepsi OSK în competiție, care cu patru puncte acumulate ocupă locul 8 în clasamentul Seriei Vest. În etapa următoare, Sepsi OSK va juca pe propriul teren cu LPS Banatul Timișoara.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.