SPORT 13 martie 2011

Victorie fără probleme pentru juniorii de la CSM

de Covasna Media | 407 vizualizări
Juniorii de la CSM Sfântu Gheorghe au reuşit să facă un joc excepţional duminică când i-au întâlnit pe teren propriu pe cei de la LPS Braşov, meci din etapa a XV-a. Echipa antrenată de Viorel Bărbos a reuşit să înfrângă echipa braşoveană cu o diferenţă de 16 goluri. Chiar dacă LPS a condus începutul de partidă, CSM a reuşit foarte repede să ia conducerea partidei prin golurile înscrise de Eduard Niste, Mădălin Blaj şi

Juniorii de la CSM Sfântu Gheorghe au reuşit să facă un joc excepţional duminică când i-au întâlnit pe teren propriu pe cei de la LPS Braşov, meci din etapa a XV-a. Echipa antrenată de Viorel Bărbos a reuşit să înfrângă echipa braşoveană cu o diferenţă de 16 goluri.

Chiar dacă LPS a condus începutul de partidă, CSM a reuşit foarte repede să ia conducerea partidei prin golurile înscrise de Eduard Niste, Mădălin Blaj şi Alexandru Lohan, fără să le permită braşovenilor să se apropie prea mult de poarta apărată de Alexandru Stoica. Rezultatul a fost observat la pauză când pe tabela de marcaj scorul era de 21 la 12 pentru CSM. În repriza a doua CSM a continuat să ţină echipa din Braşov în apărare reuşind să termine partida cu un scor mai mult decât convenabil şi care îi menţine pe podium, scorul final fiind de 40 la 24 pentru CSM.

Au marcat pentru CSM Sfântu Gheorghe: Alexandru Lohan şi Cosmin Petrilă câte 8 goluri, Alexandru Constantin şi Mădălin Blaj câte 6 goluri, Tasnadi Tas 4 goluri, Eduard Niste şi Gheorghe Moldovan câte 3 goluri, Andrei Dobrean şi Szabo Lajos câte un gol.

În următoarea etapă, CSM Sfântu Gheorghe stă, următorul meci pe care-l vor disputa fiind în etapa a XVII-a când vor întâlni în deplasare pe Naţional Sighişoara.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.