SPORT 6 decembrie 2023

Victorie dramatică pentru Sepsi-SIC

de Marius Raczek | 526 vizualizări

În etapa a 12-a din Liga 1 la futsal, Sepsi-SIC a câștigat în deplasare la West Deva, cu rezultatul de 7-5, după o partidă echilibrată, cu răsturnări de situație pe tabela de marcaj.

Sepsi-SIC a început bine partida și a avut un avantaj de două goluri, dar West Deva a revenit, a întors rezultatul, pentru ca la pauză să se consemneze egalitatea, 3-3. După reluare gazdele au trecut din nou în avantaj, dar alb-verzii au replicat pe măsură și scorul a devenit 6-4 pentru trupa antrenorului-jucător Mánya Szabolcs. West Deva a mai avut puterea să înscrie o dată, și forțând egalarea Sepsi-SIC a profitat impunându-se cu 7-5.

Sepsi-SIC a prezentat următorul lot: Dospinescu – Szőcs, Máthis, Mánya, Gáll; rezerve: Csog, Isac, Bende, Czintos, Máté, Papp, Korodi. Golurile victoriei au fost reușite de: Szőcs - hat-trick, Máthis, Czintos, Máté și Bende.

Competiția va lua o pauză până în luna ianuarie a anului viitor, când Sepsi-SIC o va întâlni pe ACS Șoimii Șimand. Până atunci alb-verzii ocupă poziția a cincea în clasament, cu opt victorii, trei înfrângeri și o remiză, un bilanț de apreciat pentru o echipă aflată la debut.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.