SPORT 24 ianuarie 2010

Victorie de senzaţie în Cupa României!

de Covasna Media | 634 vizualizări
25ian2010-sepsiÎnceput cu mulţumirile echipei adresate fanilor şi extraordinarei solidarităţi cu ocazia strângerii de fonduri, meciul dintre echipa locală Sepsi BC şi BC Alexandria, din Cupa României la baschet feminin, a fost pe tot parcursul la discreţia fetelor noastre. Seps BC a reuşit o victorie la mai mult de 20 de puncte cu ocupanta locului al II­lea din Seria de Sud­Est, BC Alexandria. Încheiată 77­54 pentru fetele

25ian2010-sepsiÎnceput cu mulţumirile echipei adresate fanilor şi extraordinarei solidarităţi cu ocazia strângerii de fonduri, meciul dintre echipa locală Sepsi BC şi BC Alexandria, din Cupa României la baschet feminin, a fost pe tot parcursul la discreţia fetelor noastre. Seps BC a reuşit o victorie la mai mult de 20 de puncte cu ocupanta locului al II­lea din Seria de Sud­Est, BC Alexandria. Încheiată 77­54 pentru fetele noastre, întâlnirea a decis practic echipa care merge mai departe în faza sferturilor de finală, pentru că după ceea ce s­a văzut pe teren sâmbătă seară pare extrem de greu de crezut că la Alexandria echipa noastră se mai poate împiedica.

Cu 23 de puncte marcate, Vass Ildiko a fost din nou cea mai bună jucătoare de pe teren, la ea observându­se din plin relaxarea pe care a dobândit­o odată cu venirea noilor jucătoare care au întărit semnificativ lotul. 19 puncte marcate şi scandările numelui ei de către suporteri au arătat din plin de ce Irena Matovici merită să facă parte din 5­ul de bază din Sfântu­Gheorghe. Deşi a reuşit doar 13 puncte, conducătoarea de joc Flori Diaconu a ştiut să ţină foarte bine echipa „în mână“ şi a avut o prezenţă constantă pe tot terenul, demonstrând abilităţi excelente şi viteză uluitoare. Pivotul brazilian Alessandra Oliveira începe să se adapteze noului fus orar, dar şi jocului echipei noastre şi cu 11 puncte marcate, dar dovedind reale calităţi de luptătoare sub panou, a arătat că este una dintre jucătoarele care pot face diferenţa într­un meci. Kristen Rasmussen a marcat 10 puncte şi a avut 14 recuperări, majoritatea defensive, demonstrând că nu degeaba este unul dintre cei mai buni fundaşi din campionat. Bianca Vescan a jucat numai câteva minute, a reuşit să marcheze o dată şi a dat senzaţia că are capacitatea să înlocuiască oricând cu succes cele două titulare de drept din centru. Intrate numai câteva minute fiecare, Irina Borş, Sandor Emoke şi Nagy Dora nu au dat deplină satisfacţie, dar să sperăm că vor înţelege că numai de seriozitatea lor în pregătire şi de îndeplinirea cerinţelor tactice în timpul jocului depinde ca ele să fie trimise mai des pe teren.

La finalul întâlnirii, antrenorul Veres Attila s­a declarat mulţumit de rezultat şi de jocul titularelor, dar a ţinut să precizeze că mai este nevoie de foarte mult de muncă la capitotlul pregătire fizică, dar şi tactică pentru a putea face faţă cu succes atât în Cupă, cât şi în campionat.

Mădălin Guruianu, Manager PR Sepsi BC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.