SPORT 2 martie 2023

Vestirea primăverii – alergare comunitară cu Fitness Tribe

de Daniela Luca | 752 vizualizări

Fitness Tribe organizează o nouă ediție a alergării comunitare, duminică, pe 5 martie, de la ora 9:30. Cei care vor să participe trebuie să știe că sunt două trasee, de 9 și de 17 kilometri. Alergătorii care vor opta pentru traseul mai lung, care are și o diferență mai mare de nivel, vor trece și pe lângă vestitul copac șaman, spun organizatorii. 

„Pe 5 martie vă așteptăm la noua ediție a alergării comunitare Vestirea primăverii. Iarăși puteți alege din două trasee: cel scurt este de 9 km cu o diferență de nivel de 285 m, iar cel lung este de 17 km cu o diferență de nivel de 450 m. Cel din urmă trece și pe lângă vestitul copac șaman. După alergare aveți la dispoziție o masă caldă (o supă și un desert) din partea Bertis SRL”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook. 

Pentru a beneficia de masă e nevoie de înregistrare în prealabil pe un link de pe pagina Fitness Tribe. Întâlnirea se dă duminică în fața Sălii Sporturilor „Szabó Kati”, la ora 9:30. 

„Traseul este un traseu cunoscut de către alergătorii Asociației. Fiind conceput ca un eveniment de așteptare a primăverii, ni s-a părut oportun să organizăm o alergare în natură, în pădurile din apropierea orașului, pe un traseu variat, departe de aerul mai poluat din intravilanul orașului. Așteptăm pe oricine care vrea să iasă în natură pentru a descoperi primele semne ale deșteptării naturii”, ne-au spus organizatorii evenimentului. 

Comunitatea de alergători Fitness Tribe din Sfântu Gheorghe a împlinit la finalul lui 2022 cinci ani de la înființare și numără în jur de 100 de membri activi. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.