SPORT 23 februarie 2012

Veste bună! Sandra Izbaşa nu are ruptură de ligamente

de Covasna Media | 434 vizualizări

Antrenorul coordonator al lotului olimpic feminin de gimnastică, Octavian Belu a declarat că accidentarea Sandrei Izbaşa nu este gravă şi că speră ca în cel mai scurt timp gimnasta să reia antrenamentele.

"Sandra s-a accidentat la genunchiul stîng, la un antrenament, şi sigur că ne-am speriat cu toţii. A fost supusă investigaţiilor medicale amănunţite, inclusiv un RMN, care va fi interpretat mîine. Nu cunosc exact termenii medicali ai diagnosticului, dar am înţeles că e vorba de o contuzie la nivelul ligamentelor genunchiului.

Sperietura a fost mai mare, dar nu e nimic grav. Genunchiul nu s-a umflat, nu are dureri, deci merge spre bine şi sper ca perioada de pauză să fie cît mai scurtă, să revină la antrenamente cu bine. Îmi pare rău s-o spun, dar parcă uneori există o dorinţă tragică, morbidă, de a da o amploare nedorită unor astfel de întîmplări", a declarat Octavian Belu.

Sandra Izbaşa (21 de ani) s-a accidentat la antrenamentul de joi, la Baza Sportivă de la Izvorani, fiind transportată de urgenţă la spital, pentru investigaţii.

(gsp.ro)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.