SPORT 24 octombrie 2018

Valentin Suciu vrea să elimine Dinamo din Cupa României

de Covasna Media | 1234 vizualizări

Fostul antrenor al echipei de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Valentin Suciu, conduce acum echipa de liga a III-a AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Harghitenii se află pe locul al treilea, în seria a V-a, după o serie de rezultate contradictorii în ultima vreme.

Totuși, obiectivul principal al ciucanilor este jocul cu Dinamo București, din 1 noiembrie, în optimile de finală ale Cupei României. Partida se va disputa pe Stadionul Municipal din Miercurea Ciuc, gazdele închiriind o instalație de nocturnă mobilă pentru acest joc. Astfel, ipoteza că meciul se va disputa la Sf. Gheorghe nu mai are valabilitate.

Stadionul din Miercurea Ciuc are o capacitate de 1200 de locuri, iar la partida cu Dinamo se așteaptă ca toate biletele să fie vândute. Deja, la începutul acestei săptămâni, au fost puse în vânzare biletele, iar cu două ore înainte de deschidere, peste 100 de persoane formaseră o coadă, după cum ne-a relatat chiar Valentin Suciu.

Pe de altă parte, Valentin Suciu locuiește în continuare la Sf. Gheorghe, iar băiatul său a început cariera de fotbalist la echipa de pitici Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Meciul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Dinamo va avea loc pe 1 noiembrie, de la ora 19.00, aceasta fiind cea mai mare performanță a unei echipe de fotbal ciucane, care egalează parcursul din Cupa României a celor de la Rapid Miercurea Ciuc, din sezonul 1993-1994. Atunci, feroviarii harghiteni au eliminat Electroputere Craiova în 16-imile de finală, pentru ca apoi să piardă la loviturile de departajare în fața celor de la Poiana Câmpina, în optimile de finală ale competiției.

Pe de altă parte, Valentin Suciu, cel care a participat în calitate de antrenor principal al echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe la promovările succesive din liga județeană până la Liga I, urmărește cu atenție și plăcere evoluția fostei sale echipe și speră ca Sepsi OSK, la finele acestui sezon, să ocupe un loc de play-off. De câte ori programul de la actuala sa echipă îi permite, Valentin Suciu vine la stadion să o susțină pe Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.