SPORT 24 octombrie 2017

Valentin Suciu (Sepsi OSK): „În meciul cu CSU Craiova, fotbaliştii pot demonstra că merită să rămână în echipă”

de Agerpres | 832 vizualizări

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK, Valentin Suciu, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că jucătorii echipei din Sfântu Gheorghe vor avea ocazia de a demonstra marţi, în meciul cu CSU Craiova din Cupa României, că merită să rămână în continuare în lot.

Suciu a menţionat că intenţionează să introducă pe teren toţi jucătorii apţi de joc şi le-a cerut fotbaliştilor să dea dovadă de mai multă determinare şi responsabilitate.

„Venim după un joc foarte slab prestat de noi (jucat sâmbătă cu Juventus Bucureşti - n.r.) şi ne aşteaptă un meci foarte greu mâine, cel din Cupă, împotriva Craiovei, o echipă foarte bună, cu jucători foarte importanţi în lot, care oricând pot face diferenţa. Au demonstrat în ultima perioadă că unitatea grupului lor este foarte bună şi au moralul ridicat. Eu cred că o să aibă un cuvânt greu de spus în acest campionat şi chiar în Cupă. (...) Noi avem foarte mulţi jucători cu probleme de sănătate, mici accidentări, şi nu vrem ca acestea să se agraveze. Pentru noi prioritar este campionatul, dar, normal, şi Cupa este importantă şi trebuie să respectăm competiţia. Toţi jucătorii pe care îi avem în lot, dacă până acum nu au evoluat, în meciul de mâine au posibilitatea să demonstreze că merită să rămână la această echipă. Şi ceilalţi trebuie să demonstreze că merită să fie în prima ligă. (...) Deci, o să primească şi ceilalţi jucători minute mai multe sau chiar o să intre de la început pe teren pentru că avem nevoie de toţi jucătorii”, a declarat antrenorul Valentin Suciu.

Acesta a mai adăugat că are încredere în membrii echipei, deşi nu s-au ridicat până acum la nivelul aşteptărilor şi eforturilor făcute de conducerea clubului.

„Avem încredere în jucători, dar şi ei trebuie să înţeleagă unele lucruri, cum ar fi faptul că sunt jucători de fotbal profesionişti şi trebuie să se pregătească profesionist. (...) Până la urmă sunt jucători cu stagii vechi în prima ligă şi pentru asta au fost aduşi, pentru experienţa lor, deci trebuie să fie conştienţi că nu e de ajuns doar să facă act de prezenţă. (...) La meciul de sâmbătă cu Juventus, după un start bun al jocului, nu ştiu ce s-a întâmplat (...), dar e inadmisibil să jucăm fără ambiţie. (...) Suntem o echipă mică şi, din păcate, nu reuşim să trecem peste problemele noastre şi mă refer aici mai mult la mentalitate. (...) Până la urmă sunt plătiţi, îşi iau salariile la zi, dar ambiţia jucătorilor trebuie să fie mult mai mare, să reuşim să câştigăm jocuri, să strângem puncte”, a mai spus acesta.

Suciu a avut un mesaj şi către suporterii Sepsi OSK: „Îmi pare foarte rău pentru suporterii noştri, care ne-au susţinut întotdeauna, chiar şi când am pierdut cu 5-1 meciul cu Botoşani au cântat până la sfârşit. (...) Până acum nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul lor. Unii ne critică, dar până la urmă nu a fost obiectivul nostru să ajungem în Liga 1 atât de repede. Am ajuns, ceea ce este un lucru bun, dar trebuie să ne vedem lungul nasului, nu ne putem permite să aducem jucători cum face CFR, cum fac Steaua sau Dinamo. Uşor, uşor ne vom pune pe picioare, trebuie să aibă încredere în noi”, le-a transmis Vali Suciu.

În meciul de campionat dintre Sepsi OSK şi CSU Craiova, formaţia din Bănie s-a impus cu scorul de 3-2 în deplasare.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi CS Universitatea Craiova vor juca marţi în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, pe Stadion Tineretului din Braşov, de la ora 20,30.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.