SPORT 17 ianuarie 2018

Valentin Suciu: „La Miercurea Ciuc condițiile sunt deosebite”

de Covasna Media | 3163 vizualizări

Fostul antrenor cu care echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a promovat pe prima scenă a fotbalului românesc, Valentin Suciu, antrenează acum echipa de juniori U17 a AFC Csikszereda Miercurea Ciuc.

Am fost curioși să vedem cum s-a adaptat la noul loc de muncă, iar Valentin Suciu, amabil, ne-a declarat în exclusivitate: „Totul este la superlativ la Miercurea Ciuc, cu excepția condițiilor meteorologice. Au fost zilele acestea niște friguri îngrozitoare de -20 de grade Celsius. Chiar și în aceste condiții, copiii au venit la antrenamente și au demonstrat că vor performanță. Aici am văzut și eu ce înseamnă lucrul într-o academie adevărată. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Echipele de seniori și juniori au obiective corelate și adoptă tactici în funcție de scopurile dispuse de conducere. Condițiile de pregătire sunt și ele excepționale. Deși poate părea, la prima vedere, un pas înapoi, consider că este un salt în cariera mea profesională. Am foarte multe de învățat și sunt convins că voi progresa ca antrenor după experiența harghiteană”.

Valentin Suciu nu s-a mutat la Miercurea Ciuc, el preferând să locuiască acasă, la Sf. Gheorghe, cu familia. El face zilnic naveta însă acest lucru nu îl deranjează. Valentin Suciu a dorit să spună câteva cuvinte și despre Sepsi OSK: „Urmăresc mai departe echipa mea de suflet, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și sunt convins că vom evita retrogradarea. Am văzut campania de achiziții și sper ca noii jucători să ne poată ajuta. Sunt suporterul numărul 1 al echipei și abia aștept să o văd jucând la Sf. Gheorghe”.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.