SPORT 8 februarie 2023

Va fi luptă mare pentru Play-Off

de Covasna Media | 777 vizualizări

Etapa a 24-a din Superliga s-a încheiat, o rundă în care FC Botoșani și Chindia Târgoviște s-au apropiat de zona de Play-Off, una în care, deocamdată, Sepsi OSK ocupă ultima poziție care asigură prezența între primele șase echipe ale campionatului.

FC Botoșani a legat a treia victorie consecutivă, și nu oricum, un 5-0 prin care efectiv a spulberat-o pe Petrolul Ploiești, ploieștenii de pe locul opt, cu puncte, încă, suficiente de a mai spera la Play-Off. De la reluarea campionatului, FC Botoșani este singura echipă cu victorii pe linie, acum băieții pregătiți de Flavius Stoican aflându-se la doar trei puncte în spatele lui Sepsi OSK. Tot o victorie, cu 2-1, dar de trei puncte importante, a scos și Chindia Târgoviște, cu UTA, și în ultimele trei etape este neînvinsă, amenințând și ea locul șase.

Din perspectiva aceasta, pentru Sepsi OSK urmează un final de sezon regulat infernal. Chiar și cu cele trei puncte, care ar putea veni prin decizia comisiei de specialitate, din meciul cu FC U Craiova 1948, jocurile sunt departe de a fi făcute. În următoarea rundă, la Sfântu Gheorghe vine Chindia Târgoviște, imediat după o deplasare la FC Botoșani, chiar echipele evidențiate mai sus. Ce urmează după? Un adevărat tur de forță, cu FC Hermannstadt și trioul din vârful clasamentului, adică Farul Constanța, CFR Cluj, respectiv FCSB.

Că va fi greu nu există nicio urmă de îndoială, dar, cum ar spune orice antrenor, să luăm meciurile pas cu pas, și mai ales să fim alături de băieți, care acum, poate mai mult ca niciodată, au nevoie de susținerea tuturor suporterilor.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.