SPORT 16 aprilie 2021

Universitatea Craiova-Sepsi OSK, prima partidă din Play-Off

de Covasna Media | 914 vizualizări

Sâmbătă, 17 aprilie, va debuta faza de Play-Off a Ligii 1, cu partida Universitatea Craiova-Sepsi OSK, întâlnire programată pe Stadionul Ion Oblemenco din Bănie, cu începere de la ora 20:30.

După terminarea sezonului regulat, Universitatea Craiova a intrat în Play-Off de pe poziția a treia și va porni la drum cu zestre de 29 de puncte. Echipa noastră, Sepsi OSK, a terminat pe locul patru sezonul regulat, iar în Play-Off a dus cu ea 23 de puncte. Ca și în prima fază a competiției cele două echipe se vor afla față în față încă din prima rundă, iar punctele puse în joc s-ar putea dovedi esențiale în lupta directă pentru un loc în competițiile europene.

Universitatea Craiova vine după două adevărate derby-uri, cu CFR Cluj și FCSB, ambele încheiate cu același rezultat nedecis, 0-0. Cu toate acestea, oltenii ar putea recupera în Play-Off ecartul față de cele două echipe amintite, principalele favorite la lupta pentru titlu. 

Cu biletele de Play-Off în buzunar încă din etapa a 27-a, Sepsi OSK a avut evoluții inconstante. Apoi, ultima partidă, acea remiză 1-1 cu FCSB, a demonstrat însă că elevii lui Leo Grozavu ar putea realiza în acest sezon cea mai bună performanță din istoria clubului în ceea ce privește participarea în Liga 1.

În istoria partidelor directe, Sepsi OSK a întâlnit-o pe Universitatea Craiova de zece ori, trei victorii revenind alb-roșiilor, cinci echipei din Bănie respectiv două remize. Sezonul acesta Universitatea Craiova s-a impus la Sfântu Gheorghe cu 1-0, pentru ca în retur la Craiova să se consemneze un rezultat de egalitate 0-0.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.