SPORT 25 octombrie 2019

Un suporter adevărat nu își părăsește echipa la greu

de Covasna Media | 1818 vizualizări

Dacă la începutul desfășurării meciurilor pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe Sepsi OSK avea în tribune aproape 5000 de suporteri, nefiind locuri libere, tendința, în ultima vreme, este ca media spectatorilor, la meciurile de pe teren propriu, să scadă. Ne întrebăm oare de ce. Pentru că echipa a făcut multe egaluri, după ce anul trecut a fost în play-off?

La ultimele meciuri de pe teren propriu, la Sf. Gheorghe, numărul spectatorilor nu a mai trecut de 3500. Să se fi dus pofta de fotbal calitativ al covăsnenilor? Ori poate eforturile clubului de a menține echipa într-un mediu atât de performant precum cel al Ligii I nu mai sunt apreciate ? 

Sunt întrebări la care nu ne-am propus să găsim răspuns prin intermediul acestui articol. Nicidecum. Sunt doar puncte de reflecție care pe noi, cei care contribuim la un spectacol inegalabil oferit Covasnei, ne fac să ne gândim și să ne întrebăm: avem oare cu adevărat sprijinul suporterului? Este el, conform șabloanelor, alături de echipă la bine, dar și atunci când lucrurile nu merg cum ne dorim cu toții? Are echipa un al 12-lea jucător personificat în public?

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.