SPORT 2 octombrie 2023

Un singur punct în Liga 3

de Marius Raczek | 668 vizualizări

În etapa a 6-a din Liga 3, Seria 5, Sepsi OSK II a remizat pe propriul teren cu Ciucaș Tărlungeni, în timp ce KSE Târgu Secuiesc a fost învinsă, în deplasare, la AFC Câmpulung Mușcel.

După două victorii consecutive, Sepsi OSK II a obținut doar o remiză, 1-1, în partida cu Ciucaș Tărlungeni. Oaspeții au deschis scorul înainte de pauză, trupa lui Valentin Suciu reușind egalarea prin Grigore, în minutul 89. Sepsi OSK II a început jocul în formula: Gedő – Popa, Folea, Popsa, Mitu, Grigore, Horciu,  Ene, Kocsis, Toma, Fehér.

KSE Târgu Secuiesc a avut parte de o deplasare dificilă, pe terenul liderului AFC Câmpulung Mușcel, acolo unde a cedat cu rezultatul de 2-0, după două reprize simetrice, în care gazdele au marcat câte o dată.

În clasamentul Seriei 5, după șase etape, Sepsi OSK II ocupă poziția a cincea, la egalitate de puncte cu Olimpic Zărnești și AFC Odorheiu Secuiesc, iar KSE Târgu Secuiesc este a opta. Runda următoare, Sepsi OSK II se deplasează la SR Brașov, KSE Târgu Secuiesc urmând să primească vizita echipei Kids Tâmpa Brașov.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.