SPORT 20 noiembrie 2023

Un nou succes pentru KSE Târgu Secuiesc

de Marius Raczek | 498 vizualizări

În etapa a 13-a din Liga 3, Seria 5, KSE Târgu Secuiesc a dispus de SR Brașov, în timp ce Sepsi OSK II a pierdut la scor de neprezentare pe terenul echipei AFC Odorheiu Secuiesc.

Seria înfrângerilor pentru Sepsi OSK II a continuat și în etapa a 13-a, alb-roșii fiind învinși, în deplasare, de AFC Odorheiu Secuiesc cu rezultatul de 3-0. Dacă la pauză gazdele aveau un avantaj minim, în partea secundă desprinderea a venit în minutul 70, pentru ca încă o reușită să se consemneze în minutele de prelungire. Valentin Suciu a utilizat formula de start: Niczuly - Popa, Dobozi, Popsa, Moroşanu, Grigore, Horciu, Kocsis, Stanislav, Ene, Fehér.

În ciuda terenului greu datorat ninsorii, KSE Târgu Secuiesc a obținut cele trei puncte din partida cu SR Brașov, ultima clasată, în fața căreia s-a impus cu rezultatul de 3-1. Chiar în minutul cinci brașovenii au deschis scorul dintr-un penalty, dar elevii lui Călin Moldovan au revenit, și până la pauză au preluat conducerea prin golurile marcate de Ketesdi și Știubea. KSE Târgu Secuiesc a controlat repriza secundă, golul care scris istoria partidei venind în minutul 88, avându-l ca autor pe Dobos.

Sepsi OSK II a ajuns la șase înfrângeri consecutive, și a coborât pe poziția a șaptea în clasament, fiind devansată chiar de KSE Târgu Secuiesc cu un punct. Etapa următoare este programat derbyul covăsnean dintre Sepsi OSK II și KSE Târgu Secuiesc, partidă care se va disputa la Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.