SPORT 29 aprilie 2022

Un meci de trei puncte pentru Sepsi OSK

de Covasna Media | 800 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 17:30, Sepsi OSK o va întâlni pe Gaz Metan Mediaș, la Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei a 7-a din Play-Out-ul Ligii 1, o partidă în care echipa noastră nu poate avea alt obiectiv decât cele trei puncte puse în joc.

Cum FC Botoșani a trecut de U Craiova 1948, cu scorul de 2-1, iar Sepsi OSK a cedat la limită în Giulești, 0-1 cu Rapid București, alb-roșiii au ajuns pe poziția a treia din Play-Out, fiind devansați de trupa moldavă. Lupta pentru primele două poziții, însă, nu s-a încheiat și fiecare etapă poate să aducă răsturnări de situație. Fără a desconsidera niciun adversar, totuși, partida cu Gaz Metan Mediaș nu poate fi decât una care să ne mențină în această luptă.

Deși a cedat etapa trecută, Sepsi OSK nu se poate spune că a dezamăgit, cel puțin în prima parte elevii lui Cristiano Bergodi dominând jocul. Adversara de astăzi, ultima clasată în Play-Out, se luptă mai mult cu incertitudinea viitorului, fiind apăsată atât de înfrângerile pe bandă rulantă, cât și de depunctările care au adus-o în situația de a avea -27 de puncte în clasament.

Cele două partide dintre Sepsi OSK și Gaz Metan Mediaș, din sezonul regulat, s-au încheiat cu o remiză albă, 0-0 la Mediaș, respectiv o victorie pentru covăsneni, 2-0 la Sfântu Gheorghe. Acel succes a venit prin golurile consemnate în repriza secundă, autogol Horj și reușita lui Tudorie. În istoria întâlnirilor directe din Liga 1 s-au înregistrat 12 partide, patru victorii revenind echipei noastre, trei succese au fost trecute în contul medieșenilor, de cinci ori consemnându-se remiza.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.