SPORT 19 octombrie 2023

Un meci cât o finală

de Marius Raczek | 717 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:00, Sepsi OSK va disputa partida restantă din etapa a 7-a, în deplasare cu Poli Iași, o întâlnire, cum spunea antrenorul Liviu Ciobotariu, cât o finală.

După o întrerupere a Superligii datorată partidelor echipei naționale, Sepsi OSK revine pe teren cu o partidă restantă din etapa a 7-a, un meci extrem de important pentru alb-roșii, având în vedere situația din clasament. Mai mult chiar, cu o serie de cinci înfrângeri consecutive în campionat, Sepsi OSK are nevoie, poate mai mult decât de punctele puse în joc, de o victorie de moral, de un joc așa cum este capabilă să facă trupa condusă de Liviu Ciobotariu. La aceasta s-a referit și tehnicianul lui Sepsi OSK în prefața meciului: „Este un joc important pentru noi, practic o finală, și nu cred că trebuie să explic de ce. Am avut timpul necesar să pregătim acest meci, echipa arată foarte bine, s-a pregătit foarte bine. Mergem la Iași să câștigăm cele trei puncte. Întâlnim o echipă bine pusă la punct. Dar noi va trebui să facem totul pentru a câștiga, să ne revenim moral”.

Dacă Sepsi OSK este pe poziția a 11-a în acest moment, Poli Iași ocupă locul 13, dar în ultimele cinci partide din Superliga a pierdut o singură dată, în deplasare la Rapid București. În cazul în care Poli Iași s-ar impune, gazdele le-ar devansa pe FC Voluntari, Sepsi OSK și FC U Craiova 1948, și ar urca până pe poziția a zecea a clasamentului. Desigur, cu fostul antrenor al covăsnenilor la timonă, Leo Grozavu, ieșenii se anunță un adversar incomod.

Între Sepsi OSK și Poli Iași s-au consemnat până în prezent zece partide. De cinci ori s-a impus Sepsi OSK, o singură dată victoria a revenit ieșenilor, alte patru partide terminându-se la egalitate. În ultima partidă disputată la Iași, în 2020, Sepsi OSK s-a impus cu 4-1, prin golurile marcate atunci de Bajrovic, Vașvari (din penalty), Bouhenna și autogolul lui De Iriondo.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.