SPORT 15 martie 2018

Un karatist covăsnean, campion în Slovacia

de Iulia Drăghici - Taraș | 804 vizualizări

Bartos Norbert a obținut o medalie de aur la campionatul internațional găzduit la Bratislava

Sportivii de la Clubul Sportiv Sport – All din Sfântu Gheorghe au revenit de la campionatul internațional de karate din Slovacia, din perioada 9 – 11 martie a.c., cu rezultate deosebite.

La acest concurs de rang superior, secția de karate a clubului Sport- All a fost reprezentată de 19 sportivi din Sfântu Gheorghe. Toți au  participat la Grand-Prix Slovacia sub culorile MTK.

Rezultatele obţinute s-au ridicat, potrivit spuselor acestora, peste aşteptările antrenorilor Vass Hunor, Gal Radu si Gergely Tamás. Covăsnenii s-au întors la Sfântu Gheorghe cu o medalie de aur, două de argint și trei de bronz.  Alți trei sportivi s-au calificat pe locul 5, pierzând fiecare meciurile pentru bronz.

Covăsneanul care a luat aurul în competiția internațională, Bartos Norbert, a concurat la categoria U14, pentru cei peste 55 de kilograme.

„Rezultatul final al întregii echipe MTK este: 9 medalii de aur, 4 de argint și 8 de bronz, astfel ne-am clasat pe locul II”, arată antrenorii echipei prin intermediul unui comunicat de presă.

„Pentru clubul nostru, aceasta a fost cea mai prestigioasă competiţie, cu cei mai mulţi şi bine pregătiţi participanţi din Europa Centrală şi de Est. Ne-am putut „măsura" nivelul actual. A fost concursul care te pune la grea încercare, când ai o tabelă de 64 de persoane şi încerci să fii cel mai bun. În aceste condiţii, putem fi mulţumiţi, dar, în acelaţi timp, trebuie să corectăm aspectele mai puţin favorabile; ne aşteaptă o muncă asiduă. Mulţumim sponzorilor pentru contribuţia lor semnificativă la performanţa sportivilor noştri, firmelor OREX, KTW, MCC, Comert-Ata, Eniplast, Sport-Világ, RGT, Asociaţia Bóbita. Aş dori să scot în evidenţă sprijinul şi devotamentul părinţilor care ne-au însoţit şi de această dată, uşurându-ne foarte mult munca”, a declarat antrenorul Vass Hunor.

Campionatul internațional de karate Grand-Prix Slovacia s-a desfășurat la Bratislava în perioada 9 – 11 martie a.c.. Concursul a găzduit aproximativ 1.900 de participanți din 26 de țări, din diferite continente ale lumii.

Demersuri în justiție pentru excluderea dintr-un campionat din Târgu Secuiesc

„Echipa de începători a clubului nostru s-a pregătit să participe la Campionatul Naţional de Karate Do Shotokan, organizat la Târgu Secuiesc. Participarea nu a fost finalizată, întrucât clubul nostru a fost exclus. În acest sens, am depus primele demersuri în justiţie”, a mai transmis Vass Hunor.

Între timp, Sport-All își continuă activitățile proprii și pregătește, pentru sfârșitul săptămânii viitoare cea de-a 11-a ediție a competiției autohtone Cupa Sport- All, care va avea ca invitate şi cluburile din împrejurimi.

Evenimentul se va desfăşura la Sfântu Gheorghe, în sala de sport a Colegiului Național ,,Mikó Imre”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.