SPORT 13 august 2020

Un fundaş şi un portar, noile transferuri anunţate de Sepsi OSK

de Covasna Media | 1361 vizualizări

Clubul fanion al fotbalului covăsnean a anunţat, miercuri 12 august, transferul unui fundaş în vârstă de 23 de ani, respectiv al unui portar în vârstă de 32 de ani.

„Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord și cu fundaşul Panagiotis Deligiannidis, în vârstă de 23 de ani. Jucătorul grec, care poate juca atât fundaş dreapta, cât şi fundaș stânga, a semnat un contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire.

Ultima oară la OFI Crete, Panagiotis Deligiannidis a mai evoluat la PAOK (Grecia) sau Michalovce (Slovacia), dar a jucat şi pentru naţionalele U17, U18, U19 şi U21 ale Greciei”, a informat clubul din Sfântu Gheorghe pe pagina sa oficială de Facebook.

Sepsi OSK a a ajuns la un acord și cu portarul Jesús Fernández Collado. Goalkeeper-ul, în vârstă de 32 de ani, a semnat un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire.

„Ultima oară la Panetolikos (Grecia), Jesús Fernández a mai jucat în carieră, printre altele, la CFR Cluj, precum și în Spania la Leonesa, Cadiz, Granada, Levante, iar în 2014 s-a aflat în lotul lui Real Madrid care a cucerit Liga Campionilor. Bun venit Jesús la Sfântu Gheorghe!”, a menţionat Sepsi OSK în postarea de pe Facebook.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.