SPORT 25 noiembrie 2019

Un covăsnean între laureații ”Un condei numit fair-play”

de Covasna Media | 1112 vizualizări

Laureații celei de-a XIX-a ediții a concursului național de literatură și jurnalism sportiv „Un condei numit Fair-Play” au fost premiați în cadrul unei gale care a avut loc la Casa Olimpică, din București, sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, eveniment susținut, ca în fiecare an, de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), prin Academia Olimpică Română (AOR), în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării (MEC) prin intermediul Inspectoratelor Școlare Județene.

Concursul s-a desfășurat pe trei categorii de vârstă (7-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani), la următoarele secțiuni: Poezie, Proză și Cronică-Reportaj, pentru fiecare din acestea fiind acordate: un premiu I, un premiu II, un premiu III și câte 5 mențiuni. Premiul Special s-a acordat unui sportiv legitimat la un Club Sportiv, indiferent de secțiunea și categoria de vârstă la care a participat.

De la fazele județene au fost promovate pentru faza națională 392 de  lucrări provenite de la 111 unitati de învățământ din 23 de județe (Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Hunedoara, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui) și Municipiul București.

Evenimentul a fost completat cu momentele artistice oferite de elevii Școlii Gimnaziale de Muzică nr. 1 „Iosif Sava” din București.

Ne bucură să vă informăm de performanța lui Popica Petru de la Școala Gimnazială „Nicolae Russu” din Sita Buzăului al cărui profesor îndrumător este Bularca-Mariș Petruța. Acesta a primit o mențiune la acest concurs.

Felicitări!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.