SPORT 22 mai 2024

Ultima zi de înscrieri pentru Marea provocarea în mișcare

de Daniela Luca | 901 vizualizări

Miercuri este ultima zi de înscrieri la cea de-a doua ediție a competiției „Marea provocare pentru mișcare”, integrată în programul „Mișcare pentru sănătate”, organizată de Asociația Fitness Tribe. Maratonul de 24 de ore va avea loc pe 1 iunie. În plus, zilele viitoare vor avea loc și câteva prelegeri pe teme actuale pentru sportivi, la care au acces toți doritorii.

Participanții vor putea lua parte la o cursă de ștafetă de 6, 12 sau 24 de ore pe pista de alergare a Stadionului Municipal din Sfântu Gheorghe. Concurenții trebuie să facă mișcare în echipe de câte 6 persoane. Formele de mișcare pot include alergarea, mersul pe jos, nordic walking (n. red. mers nordic, ajutat de bețele specifice) sau combinații ale acestora, transmit organizatorii.

Înscrierile se pot face AICI sau la fitnesstribegroup@gmail.com. Termen limită este 22 mai 2024, ora 24:00.

Seria de evenimente dinaintea provocării include și patru întâlniri la care poate avea acces oricine.

Daniel Santa, organizatorul Brașov Running Festival, va susține vineri, pe 24 mai, de la 18:00, o prelegere intitulată „Nu uita să-ți legi șireturile”, în care va vorbi despre importanța detaliilor care pot face diferența în alergare. Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul Universității Babeș Bolyai din Sfântu Gheorghe.

Pe 28 mai, de la 18:30 doritorii sunt invitați la „Bucătăria cu cereale”, care va consta într-o prezentare susținută de chef-ul Kovács Gábor Áron și nutriționista Bicsok Éva, la Restaurantul Kastel.

Pe 30 mai, de la 18:00, psihologul, hipnoterapeutul și specialistul în sănătate mintală Miklós Csongor va prezenta „Viața înainte și după linia de finiș”, la Bertis Pub.

Multiplul campion mondial la mountainbike, Ede Molnár, va împărtăși publicului „Povestea unui mountainbiker”, în Amfiteatrul Universității Babeș Bolyai din Sfântu Gheorghe. Întâlnirea va avea loc pe 7 iunie, de la ora 18:00. 

Maratonul va începe sâmbătă, 1 iunie, de la ora 18:00, iar cei care vor să participe la cea mai populară probă, cea de 6 ore, trebuie să știe să startul se va da pe 2 iunie, de la ora 12:00.

Mai multe detalii despre concurs pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.