SPORT 17 decembrie 2023

Ultima partidă pe propriul teren în acest an

de Marius Raczek | 788 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 21:00, Sepsi OSK va disputa ultima partidă pe propriul teren din acest an, confruntarea cu CFR Cluj care este programată în etapa a 20-a din Superliga.

După succesul de la Galați, cu Oțelul, Sepsi OSK primește vizita unui adversar puternic, CFR Cluj, echipă aflată pe poziția secundă a clasamentului. În momentul de față alb-roșii ocupă locul nouă, dar sunt la numai trei puncte distanță de Farul Constanța, aflată pe ultima poziție care duce în Play-Off. Premise pentru un rezultat pozitiv există, așa cum declara și antrenorul Bernd Storck în prefața meciului: „O partidă specială, jucăm cu a doua clasată, o echipă de top, astfel că vom putea vedea la ce nivel ne situăm. Am făcut pași importanți în ultimele meciuri, dar trebuie să continuăm pe acest drum. Echipa s-a antrenat bine, este motivată, și de la meci la meci trebuie să evoluăm, să ne impunem stilul de joc. Ceea ce am reușit până acum este un punct de plecare, pe care trebuie să construim în continuare. Sunt mulțumit că avem posesie, că avem control asupra jocului, dar uneori pierdem balonul prea ușor. Pentru meciul de astăzi aștept sprijinul suporterilor cu speranța într-o victorie.”

CFR Cluj vine la Sfântu Gheorghe după o serie de cinci partide în care nu a reușit să câștige. Ultimul succes a fost cu Farul Constanța, de atunci clujenii obținând doar trei remize, în alte două întâlniri fiind învinși de FC Hermannstadt și Universitatea Craiova. Desigur în aceste condiții trupa lui Andrea Mandorlini este avidă de puncte, FCSB distanțându-se momentan la opt lungimi în fruntea clasamentului.

Până în prezent Sepsi OSK și CFR Cluj s-au întâlnit de 19 ori în primul eșalon valoric. Clujenii s-au impus de 15 ori, trei partide s-au încheiat la egalitate, o singură dată victoria revenind covăsnenilor, în 2021, chiar în Gruia, prin golul marcat de Safranko. În tur CFR Cluj s-a impus cu 3-0.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.