SPORT 14 septembrie 2018

Turneu de Liga Campionilor LEN la Brașov

de Covasna Media | 552 vizualizări

Iubitorii de sport din județul Covasna au la dispoziție, în această perioadă, o nouă metodă de relaxare. Nu foarte departe, la Bazinul Olimpic din Brașov, are loc un turneu preliminar al Ligii Campionilor LEN la polo pe apă, organizat de către echipa Corona Sportul Studențesc.

Clasată pe locul al treilea, combinata studențească și brașoveană s-a înscris în tururile preliminare ale celei mai titrate competiții continentale intercluburi, pe arenele cu apă. Corona Sportul Studențesc este rezultatul unei fuziuni între clubul Consiliului Local brașovean, Corona, dar și centenarul Sportul Studențesc, aflat în subordinea Ministerului Educației Naționale.

Competiția a început pe 13 septembrie, iar programul integral este atașat în imaginea alăturată. Primele două echipe se vor califica pentru turul al doilea preliminar. În total, pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, Corona Sportul Studențesc ar trebui să parcurgă trei tururi preliminare. România are o reprezentantă calificată direct în faza grupelor, CSA Steaua București, pe bază de wild-card.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.