SPORT 14 ianuarie 2019

Turnee de snooker amânate

de Covasna Media | 653 vizualizări

Turneele de snooker anunțate de noi pe parcursul săptămânii trecute, primele etape ale Ligii Naționale, Campionatului Național de juniori și Campionatului Național de tineret au suferit corecții ale datelor de disputare.

Astfel, în locul anunțului vechi, conform căruia primele etape la juniori și tineret urmau să se desfășoare la Centrul Național de Snooker din București în perioada 12-13 ianuarie, acum s-a postat un alt anunț din care aflăm că respectivele competiții vor avea loc în aceeași locație, dar în 18-19 ianuarie.

Pagina oficială a Federației Române de Snooker, www.snooker.ro, conținea însă informația pe care și noi am preluat-o drept oficială, vineri, 11 ianuarie. În cursul serii s-a operat însă modificarea, motiv pentru care și noi am fost induși în eroare.

Datele pentru prima etapă a Ligii Naționale de seniori, deocamdată, rămân cele anunțate inițial, adică 26-27 ianuarie, la Centrul Național de Snooker din București.

La aceste competiții ar trebui să participe și covăsneanul Eduard Riti, căruia, încă de pe acum, îi urăm mult succes în noul sezon competițional.

Foto arhivă

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.