SPORT 28 iulie 2020

Trofeul Şugaş Băi Metalubs a fost câştigat de Sergiu Rogozan

de Covasna Media | 1246 vizualizări

În weekend s-a desfășurat Trofeul  Șugaș Băi Metalubs, etapă din cadrul campionatului național de viteză în coastă 2, etapă organizată de către Clubul Auto Crono. Deși vremea le-a dat de furcă sportivilor în lupta cu secundele, aceștia au parcurs traseul la potențialul maxim. Ploaia nu a fost un impediment pentru a acumula kilometri, a merge cât mai tehnic și cât mai rapid.

Felicităm cu această ocazie toți sportivii prezenți și ținem să mulțumim arbitrilor pentru că sunt alături de noi, indiferent de condițiile meteo.

În continuare, vom prezenta clasamentele:

Clasamentul juniorilor este format din Scîrleț Sebastian Nicolas pe locul 2, iar prima poziție este ocupată de către Cazacu Alexandru.

Clasamentul debutanților este format din Biro Antal, Berci Octavian și pe primul loc Popescu Bogdan Adrian

Clasa 1, pe locul 3 îl regăsim pe Cazacu Alexandru, urmat de către Biro Antal, iar primul loc îl ocupă Popescu Bogdan Adrian.

Podiumul Clasei 2 este format din Silaghi Paul, Kadar Simon Zsolt și, pe prima treaptă a podiumului, Rogozan Sergiu.

La Clasa 3 podiumul este următorul: pe locul 3 Petrescu Andrei, pe locul 2 Berci Octavian, iar pe locul 1 Paraschiv Călin Daniel.

Clasamentul OPEN Trofeul Șugaș Băi Metalubs

Locul 3 Paraschiv Călin Daniel

Locul 2 Popescu Bogdan Adrian

Locul 1 Rogozan Sergiu

Câștigătorul Trofeului Șugaș Băi Metalubs, Sergiu Rogozan, ne-a transmis: „Fiind prima etapă pentru mine din acest an, nu mi-am propus un obiectiv anume. Mi-am dorit să ajung la Șugaș, deoarece din păcate nici anul trecut nu am avut șansa să parcurg acest frumos traseu. Singurul obiectiv a fost să mă bucur de fiecare viraj și de compania unor oameni pasionați de acest sport. Sunt fericit pentru acest rezultat și îi dedic această victorie Elizei, fetiței mele, care a venit pe lume de câteva zile”.

Îl felicităm pe domnul Nirișteanu Dan, un sportiv cu multă experiență, pe care am avut onoarea să îl avem ca și concurent la această etapă.

Invitat special la Trofeul Șugaș Băi Metalubs, a fost Matei Stancu, un pilot care și-a făcut debutul în lumea automobilistică chiar pe acest traseu.

„Revenirea pe traseul de la Șugaș a reprezentat pentru mine o întoarcere în timp, fiind ajutat de faptul că am adus la start o mașină similară cu cea cu care am debutat, un BMW E36, așa am redescoperit o parte pierdută din bucuria de a concura. Mulțumesc pentru ocazia de a readuce aminte oamenilor că a concura cu o  mașină cu tracțiune spate poate fi distractivă, dar poate și aduce rezultate de top cu un buget redus”, ne-a declarat Matei.

Felicitări Matei și mulțumim că ai dat curs invitației noastre.

Mulțumim partenerului principal Metalubs High Lubrication.

Partea de video ne-a fost asigurată de către echipa lui Ștefan Mușetescu.

Partea foto a fost asigurată de către Autoștiri, Ana Maria Florea și Andrei Pădure.

Ofiţer presă Balint Mihaela

Foto: Facebook/ Campionatul National de Viteza in Coasta

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.