SPORT 3 decembrie 2018

Trofeul „Cupa Prevenirii Criminalității” a fost câștigat de Liceul Teoretic Berde Aron

de Covasna Media | 1044 vizualizări

„Determinare”, „Spirit de echipă” și „Fair-play”. Acestea sunt cuvintele care descriu modul în care s-a desfășurat ediția din acest an a concursului „Cupa prevenirii Criminalității”.

Joi, 29 noiembrie a.c., competiția s-a încheiat cu finala ce s-a disputat între echipele Grupului Școlar „Constantin Brâncuși” și Liceului Teoretic „Berde Aron”, cei din urmă obținând trofeul, în urma loviturilor de departajare.

La cea de-a a X-a ediție dedicată Centenarului Marii Uniri și organizată în perioada 26-29 noiembrie 2018, sub egida „Împreună împotriva criminalității”, au participat 7 echipe ale liceelor din Sfântu Gheorghe.

Competiția a fost organizată de Inspectoratul de Poliție Județean Covasna și Inspectoratul Școlar Județean Covasna, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Covasna și Asociația Județeană de Fotbal Covasna și cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Covasna, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Covasna, Serviciul Județean Anticorupție Covasna și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Serviciul Teritorial Brașov.

Compartimentul Relații Publice, Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.