SPORT 6 februarie 2018

Triplă pentru atleții de la CSM Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 604 vizualizări

La finele săptămânii trecute, la sala de atletism din incinta Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu”, au avut loc întrecerile etapei finale a Campionatelor Naționale de atletism indoor, seniori și tineret.

CSM Sf. Gheorghe, club departamental finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului, a avut reprezentanți de marcă la competiție. Claudia Bobocea a cucerit medalia de aur la proba de 800 de metri, timpul înregistrat de ea la final fiind de 2:07:46 minute. Claudia a sacrificat proba de 1500 de metri, alegând să concureze doar la 800 de metri.

Imediat după acest podium național, atleta noastră a plecat spre Germania unde chiar astăzi, 6 februarie 2018, va concura la meetingul IAAF de la Düsseldorf. După aceea, pe 9 februarie, Claudia Bobocea se află la un alt concurs internațional de anvergură, la Paris, iar apoi va pleca până în 28 februarie într-un cantonament în Portugalia, suportat de către Federația Română de Atletism. Sezonul de sală se va încheia, pentru Claudia Bobocea, la Birmingham, în Marea Britanie, acolo unde, în perioada 1-4 martie, vor avea loc Campionatele Mondiale. Atleta noastră are baremul îndeplinit pentru proba de 1500 de metri.

În proba similară masculină de 800 de metri, la Campionatele Naționale de sală, Cosmin Trofin, de asemenea legitimat la CSM Sf. Gheorghe, a dominat întrecerea și a oprit cronometrele la valoarea de 1:50:16 minute. Cosmin Trofin a cucerit două medalii de aur, atât la seniori, cât și la tineret.

Ambii campioni naționali, Claudia Bobocea și Cosmin Trofin, au dublă legitimare, la CSM Sf. Gheorghe și CSA Steaua București.

Felicitări pentru aceste performanțe!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.