SPORT 28 martie 2019

Tricolorii au învins Insulele Faroe

de Covasna Media | 577 vizualizări
Sursa foto - FRF
Sursa foto - FRF

În fața a 10.502 de spectatori prezenți pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, România a învins clar reprezentativa Insulelor Feroe, scor 4-1, după un meci excelent făcut de tricolori, în preliminariile pentru Campionatul European de fotbal din 2020.

Prima repriză a fost una foarte bună, cu jucătorii lui Cosmin Contra marcând de trei ori în șapte minute. Scorul a fost deschis de Ciprian Deac, în timp ce Claudiu Keșeru a reușit o “dublă”, mutările câștigătoare ale lui Contra în primul 11 față de partida de la Stockholm.

Tot în prima repriză oaspeții au reușit golul de onoare, prin Davidsen, dintr-o lovitură de la 11 metri ușor acordată de arbitrul turc Halil Umut Meler.

Selecționerul a mutat ofensiv la pauză, Ianis Hagi în locul lui Benzar, iar echipa noastră a continuat să pună presiune pe feroezi. Pușcaș a reușit golul partidei, șut perfect din afara careului de 16 metri, fără nicio șansă pentru portarul Nielsen.

Victorie pentru tricolori, cu un meci încheiat cu 5 jucători U21 pe teren, iar LUPTA pentru calificarea la Europeanul de anul viitor continuă !

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.