SPORT 28 noiembrie 2023

Trei victorii și două înfrângeri

de Marius Raczek | 799 vizualizări

Acesta a fost bilanțul din weekend al echipelor de juniori din cadrul clubului Sepsi OSK, cele mai consistente victorii înregistrându-se la U17 și Tineret, ambele reușite în deplasare, la Timișoara.

Deși sunt vecine de clasament, în Liga Elitelor U14, Sepsi OSK a pierdut la scor, în deplasare, pe terenul Politehnicii Iași, rezultat 4-0 în favoarea gazdelor. După 13 etape disputate, Sepsi OSK ocupă poziția a cincea, la un singur punct distanță chiar de Politehnica Iași, clasată pe locul patru.

În Seria 1, Play-Out, a categoriei de vârstă U15, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 3-2, după ce la pauză conducea cu 3-0, la Ploiești, în partida cu ACS Petrolul 52. Autorii golurilor au fost: Urszuly - dublă și Váncsa. Sepsi OSK este pe poziția secundă în clasamentul seriei la șapte puncte de liderul Dinamo București.

Singura echipă prezentă în Play-Off, cea de la categoria de vârstă U16, a pierdut la limită, 2-1, în deplasare, la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Golul covăsnenilor l-a marcat Radovan. Lupta în Seria 1 este strânsă, Sepsi OSK având cu trei puncte mai puțin decât primele două clasate, FC Bacău și Kids Tâmpa Brașov.

În Liga Elitelor U17 și cea de Tineret, s-a consemnat o dublă între Sepsi OSK și LPS Banatul Timișoara, ambele partide având loc pe malurile Begăi. La U17, Sepsi OSK a câștigat cu 6-0, reușitele avându-i ca autori pe Varga - dublă, Marin, Mihoreanu, Székely și Găitan. În cadrul competiției de Tineret, Sepsi OSK a câștigat cu 7-1, autorii golurilor fiind Fadei - hat-trick, Sandu-dublă, Nikula și Vajna. Sepsi OSK ocupă prima poziție a clasamentului la U17, în timp ce la Tineret se află pe poziția secundă.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.