SPORT 29 august 2023

Trei victorii pentru juniorii de la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 511 vizualizări

La cele patru categorii de vârstă din cadrul campionatelor de juniori, în etapa care s-a disputat la finalul săptămânii trecute, Sepsi OSK a înregistrat trei victorii.

Singura înfrângere s-a consemnat în Liga Elitelor U15, Sepsi OSK fiind învinsă de CSA Steaua cu rezultatul de 3-1. Unicul gol pentru alb-roșii a fost reușit de Urszuly. A fost prima înfrângere pentru Sepsi OSK, în clasamentul la zi nu mai puțin de șapte echipe având câte șase puncte, după trei etape disputate.

Tot într-o partidă cu CSA Steaua, dar în Liga Elitelor U16, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 1-0, prin reușita lui Păcurar. În clasament, după trei etape, Sepsi OSK și FC Bacău au maximum de puncte, băcăuanii ocupând prima poziție datorită golaverajului superior.

Cea mai consistentă victorie a fost obținută în Liga Elitelor U17, Sepsi OSK reușind să se impună cu rezultatul de 3-0 în partida cu Viitorul Cluj. Golurile au fost marcate de Dinka, Bartalis și Szekely. În clasamentul Seriei Vest, Sepsi OSK ocupă poziția secundă, la două puncte de Ripensia Timișoara.

Și în cadrul Ligii de Tineret, Sepsi OSK a trecut de Viitorul Cluj, rezultat 2-1, cele două goluri avându-i ca autori pe Gyulai și Ferrarini. Sepsi OSK se află momentan pe locul 4 în Seria Vest la un punct în spatele echipelor CFR Cluj și Ripensia Timișoara.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.