SPORT 30 iunie 2020

Trei victorii ale oaspeților în etapa de Play-Out

de Covasna Media | 1149 vizualizări

Etapa a 6-a din Play-Out-ul Ligii 1 a fost extrem de interesantă, niciuna dintre echipele gazdă nereușind să-și valorifice avantajul terenului propriu, alături de trei victorii ale oaspeților consemnându-se și o remiză, chiar la Sfântu Gheorghe, în partida Sepsi OSK-Viitorul Constanța, rezultat 3-3.

De departe, derbyul de la Sfântu Gheorghe a fost cea mai disputată partidă a rundei, cele două echipe onorând statul de cap de afiș al acestei întâlniri. Sepsi OSK a continuat seria evoluțiilor bune și după două succese, la capitolul rezultate pozitive putem trece și această remiză, mai ales dacă luăm în considerare felul în care a fost obținută. Probabil, puțini mai credeau că echipa noastră, aflată în inferioritate numerică, va reuși să refacă un ecart de două goluri.

Antrenorul constănțenilor Gică Hagi a felicitat-o pe Sepsi OSK, care a pierdut totuși o poziție în clasament. Acest lucru era oarecum previzibil, FC Voluntari impunându-se în Ștefan cel Mare, în fața unei echipe Dinamo București care pare că se apropie tot mai mult de cea mai mare contraperformanță din istoria clubului. Astfel FC Voluntari, cu patru victorii, din tot atâtea posibile de la reluarea campionatului, a urcat pe poziția a opta.

După ce Vasile Miriuță a fost primul antrenor demis de când fotbalul din Liga 1 și-a reintrat în drepturi, a venit și a doua despărțire de un tehnician. Este vorba de Viorel Moldovan. Acesta a grăbit puțin momentul despărțirii de Chindia Târgoviște, contractul său expirând pe 30 iunie, lăsând echipa pe un loc retrogradabil, ultimul rezultat fiind înfrângerea pe propriul teren cu Poli Iași.

În ceea ce ne privește, căci va fi următorul adversar al celor de la Sepsi OSK, trebuie să fim atenți la această Academica Clinceni. Ilfovenii au început cu stângul fiind practic spulberați cu 3-0 de FC Voluntari. De atunci însă trupa lui Ilie Poenaru parcă a prins aripi și a obținut trei victorii consecutive, toate cu același rezultat, 1-0, două fiind însă, foarte important aspectul, în deplasare.

Până la următoarea partidă pe care, cum spuneam, Sepsi OSK o va disputa în deplasare, la Academica Clinceni, să notăm că Stefan Velev s-a despărțit de gruparea alb-roșie, fundașului bulgar expirându-i contractul. În schimb, se pare, că la capitolul sosiri putem nota numele lui Alexandru Greab, un portar în vârstă de 28 de ani care a evoluat în trecut la Gaz Metan Mediaș și Concordia Chiajna.

Iată rezultatele complete ale etapei a 6-a din Play-Out:

FC Hermannstadt - Academica Clinceni 0-1

Sepsi OSK-Viitorul Constanța 3-3

Chindia Târgoviște - Poli Iași 0-2

Dinamo București - FC Voluntari 0-1

Clasament: 7. Viitorul Constanța-31p, 8. FC Voluntari-24p, 9. Sepsi OSK-24p, 10. Academica Clinceni-23p, 11. Poli Iași-18p, 12. FC Hermannstadt-18p, 13. Chindia Târgoviște-17p, 14. Dinamo București-17p

Marius Raczek 

Sursă foto: Facebook/ Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.