SPORT 30 iunie 2021

Trei medalii de aur și una de argint obținute de sportivul Barabás András în Frauenfeld, Elveția

de Covasna Media | 1061 vizualizări

Barabás András, înotător la Asociația Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe a participat weekendul acesta, sub îndrumarea antrenorului Ciprian Grosu, la competiția internațională de înot Internationaler Wettkampf Frauenfeld, organizată de clubul de înot Schwimmclub Frauenfeld, în orașul Freibad Frauenfeld, Elveția. 

András este la al doilea concurs internațional anul acesta, iar de data asta a surprins prin rezultatele sale, obținând 3 medalii de aur și una de argint, ocupând:

  • locul I la probele 50 m future, 50 și 100 m liber 
  • locul II la proba 50 m bras

La numai o săptămâna după Campionatul Național de Înot, András a reușit un nou record personal la proba de 50 m fluture, respectiv 26”58. La acest concurs, el s-a remarcat în fața celorlaltor participanți cu rezultate notabile, demonstrând încă o dată că astfel de oportunități contribuie la obținerea unor rezultate excelente, cu timpi într-o evoluție continuă, ceea ce este de fapt marele și realul câștig pentru un înotător.

„Suntem foarte mulțumiți de rezultatele noastre, ținând cont de nivelul de antrenament din acest an afectat de pandemie.  Ele reprezintă o încurajare pentru a da tot ce este mai bun din noi în continuare. Mulțumim încă o dată primăriei Minicipiului Sfântul Gheorghe și părinților pentru susținere!”, a declarat antrenorul Ciprian Grosu.

(Sursa: Comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.