SPORT 15 mai 2024

Trei jucători de la Sepsi OSK în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 995 vizualizări

Ca și în runda precedentă, când Sepsi OSK s-a impus la Constanța, victoria cu Rapid, de această dată, a propulsat trei jucători în echipa ideală a etapei: Darius Oroian, Isnik Alimi și Gabriel Debeljuh.

Sepsi OSK a ajuns la trei victorii în Play-Off-ul Superligii, după cele două succese în deplasare, la Rapid și Farul, a venit și prima victorie pe propriul teren, 3-2 cu Rapid București. De fapt alb-roșii au câștigat ambele dispute din Play-Off cu trupa giuleșteană și, ajutați de jocul rezultatelor, matematic ar putea urca până pe poziția a patra. Trupa lui Bernd Storck a reușit, în prima repriză cel puțin, un joc foarte bun, pe care l-a controlat dar, mai important a marcat, ceea ce în nenumărate rânduri a subliniat și antrenorul german: nevoia de eficiență la finalizare.

După victoria cu Rapid București, Liga Profesionistă de Fotbal l-a desemnat pe Gabriel Debeljuh jucătorul meciului, alături de el nominalizându-i în echipa ideală a etapei pe Darius Oroian și Isnik Alimi. Motivația nominalizării lor, conform realizatorilor anchetei, arată astfel: „Darius Oroian – Chiar dacă a fost utilizat doar o repriză, şi-a trecut în cont prima pasă decisivă în SuperiLgă. Isnik Alimi – O nouă prestaţie lăudabilă pentru mijlocaşul covăsnenilor. A marcat golul care s-a dovedit a fi decisiv. Gabriel Debeljuh – Vârful croat a marcat o dublă şi a ajuns la 43 de reuşite în 129 de partide disputate în principala competiţie din România.”

Din acest sezon a mai rămas de disputat o singură etapă, pe 18 mai, cu începere de la ora 21:00, Sepsi OSK urmând să o întâlnească pe Universitatea Craiova pe Stadionul Ion Oblemenco.

Sursa foto: SuperLiga Romania/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.