SPORT 3 noiembrie 2021

Trei jucători de la Sepsi OSK în echipa etapei

de Covasna Media | 727 vizualizări

Sepsi OSK a câștigat după o așteptare de 13 etape, 4-1 cu Dinamo București, astfel că în echipa ideală a rundei au fost nominalizați trei jucători ai echipei noastre, Marius Ștefănescu, Bogdan Mitrea și Anass Achahbar.

Marius Ștefănescu a fost un pericol continuu pentru poarta dinamoviștilor, pe lângă cele două goluri marcate a mai avut o foarte bună ocazie de a înscrie, când a lobat peste Iliev dar balonul a trecut pe lângă poartă. El a fost desemnat și jucătorul meciului. Annas Achahbar, trimis o perioadă la echipa secundă, a revenit în forță și s-a evidențiat cu două pase de gol, în timp ce Bogdan Mitrea a marcat un gol, mai având o lovitură de cap parată de Iliev.

Liga Profesionistă de Fotbal cea care alcătuiește echipa ideală a etapei a motivat astfel alegerile făcute: „Bogdan Mitrea - Căpitanul covăsnenilor a înscris pentru a doua oară în ediţia curentă, ajungând la 27 de goluri în 154 de meciuri disputate în Liga 1. Marius Ștefănescu - A făcut cel mai bun meci pe prima scenă. A marcat de două ori şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de covăsneni.  Anass Achahbar - A contribuit la victoria echipei sale cu două pase decisive. Este unul dintre cei mai tehnici jucători din campionat.”

Prin victoria obținută în partida cu Dinamo București, Sepsi  OSK este pe poziția a 11-a în clasament. În următoarea etapă Sepsi OSK va evolua în deplasare la FCU Craiova 1948, partidă programată sâmbătă, 6 noiembrie, cu începere de la ora 20:30.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.