SPORT 20 septembrie 2017

Transferuri la secţia de atletism a CSM Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 1166 vizualizări

Recent, la sediul CSM Sf. Gheorghe a avut loc o conferinţă de presă în care au fost prezentate planurile de viitor ale secţiei de atletism de la instituţia menţionată. Directorul CSM Sf. Gheorghe, George Carcadia, l-a introdus pe antrenorul Valentin Anghel, care a afirmat că „secţia de atletism a CSM Sf. Gheorghe trebuie să ajungă între primele trei din ţară”. Carcadia a completat informaţia spunând că „s-a semnat un acord de colaborare cu secţia de atletism de la Palatul Naţional al Copiilor. Mădălina Ivan, antrenor la clubul bucureştean, va trimite sportivi de valoare spre Covasna, astfel că, pentru prima dată în istorie, la CSM Sf. Gheorghe vor fi şi alte probe în afara celor de semifond”.

Din cele discutate, s-a reţinut că deja au fost demarate demersurile de dublă legitimare, CSM Sf. Gheorghe – Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, pentru sportivi cum ar fi: George Glăvan (11 ani, săritura în lungime şi 60 metri garduri), Adrian Roşu (14 ani, probe de viteză), Robert Frăţilă (12 ani, 60 metri garduri şi lungime), Dan Ghircef (12 ani, aruncarea greutăţii), Estera Paraipan (11 ani, săritura în lungime) şi Mihai Nica (14 ani, triplusalt şi lungime).

Conducerea CSM Sf. Gheorghe doreşte ca, în viitorul apropiat, să parafeze şi transferurile a doi atleţi de la CS Rapid Bucureşti, triplusaltistul George Dima şi pentatlonistul Lucian Grecu, ambii în vârstă de 16 ani.

Efectivul echipei de atletism a CSM Sf. Gheorghe îi numără, în acest moment, pe Claudia Bobocea, Cosmin Trofin, Iulian Ganciu şi Bogdan Cernescu.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.