SPORT 10 februarie 2020

Tragerea la sorți pentru Cupa României are loc azi

de Covasna Media | 2477 vizualizări

Tragerea la sorți va începe la ora 11:00 și va avea loc la Casa Fotbalului, în sala „Nicolae Dobrin”. Echipele calificate în faza sferturilor de finală sunt: AFC Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul Ploiești, Dinamo, Politehnica Iași, Sepsi și Universitatea Craiova.

Meciurile vor avea loc într-o singură manșă în perioada 3-5 martie.

PROCEDURA TRAGERII LA SORȚI A JOCURILOR DIN SFERTURILE DE FINALĂ ALE CUPEI ROMÂNIEI, SEZON 2019 – 2020

În conformitate cu prevederile articolului 30 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), la faza sferturilor de finală participă toate echipele calificate din faza optimilor. Jocurile din cadrul sferturilor de finală se stabilesc prin tragere la sorți, echipele participante fiind repartizate, conform regulamentului, într-o singură urnă, astfel:

1. SC FC FCSB SA

2. UNIVERSITATEA CRAIOVA

3. ACS SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE

4. ACADEMICA CLINCENI

5. SC DINAMO 1948 SA

6. ACSM POLITEHNICA IAŞI

7. AFC HERMANNSTADT

8. FC PETROLUL PLOIEŞTI

Se grupează echipele între ele, rezultând 4 jocuri, care se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu articolul 30, punctul 11 din ediţia 2018 a ROAF, regulament aprobat în şedinţa Comitetului de urgenţă din 20 iulie 2018, în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situația jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin. 9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiția ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri.

Jocurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 3-5 martie cu începere de la ora 14.30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.