SPORT 7 august 2017

Traficul auto, închis miercuri în centrul orașului Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 720 vizualizări

Restricții de circulație în timpul etapei de la Sfântu Gheorghe a Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc

Deschiderea oficială, prezentarea echipelor și prologul de 5,3 km ale ediției a XI-a a Turului Cicilist al Ținutului Secuiesc se vor desfășura pe străzile orașului Sfântu Gheorghe miercuri, pe data de 9 august, între orele 18.00 și 21.00. 

Deschiderea oficială și prezentarea echipelor va avea loc în Piața Centrală a orașului, iar tot aici va începe și se va sfârși traseul de 5,3 km al debutului competiției, anunță Biroul de Presă al Primăriei Sfântu Gheorghe. 

Aceeași sursă informează că „străzile indicate cu roșu pe harta alăturată VOR FI ÎNCHISE CIRCULAȚIEI PUBLICE în perioada respectivă. După cum se vede, restricțiile afectează nu numai străziile de pe traseu, ci și străzile care se intersectează cu acestea. Prin urmare, vă atragem cu respect atenția asupra anumitor informații de interes public:

•  parcările cu plată în zonele afectate vor fi închise începând cu ora 14.00, astfel mașinile parcate anterior acestei ore pot ieși din parcare până la ora 18.00, dar noi mașini nu mai pot intra;

•  serviciile Multitrans vor fi oprite în perioada competiției, iar mijloacele de transport în comun nu circulă;

• pe traseul închis, la secțiunile de drum mai aglomerate, agenții de ordine și voluntarii vor avea grijă ca restricțiile să fie respectate de toată lumea.

Organizatorii și participanții cer locuitorilor orașului Sfântu Gheorghe să respecte indicațiile forțelor de ordine și ale voluntariilor, respectiv le mulțumesc pentru susținerea și înțelegerea lor pentru inevitabilele restricții de circulație”.  

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.