SPORT 4 septembrie 2019

Tinerii „samurai”, pregătiţi de noi competiţii

de Covasna Media | 1132 vizualizări

Sportivii Clubului Sportiv Samurai OPS au participat la competiția Open Brașov Cupa Kokoro Ju-Jitsu, ediția a IX–a, desfășurată pe 31 august sub egida Federației Române de Arte Marțiale, unde au urcat pe podium.

Competiția a fost înaintea Campionatului Balcanic și Cupei Mondiale, care se va desfășura în România în perioada 12-15 septembrie, sportivii participanți la competiție tocmai întorcându-se din Cantonamentul de pregătire sportivă care a avut loc în perioada 26-30 august la Costinești.

„Mulțumim pe această cale Consiliului Local Sfântu Gheorghe pentru sprijinul financiar acordat prin programul de finanțare „SFÂNTU GHEORGHE SPRIJINĂ SPORTUL”.     

Avem în plan următoarele evenimente: Stagiu de practică perfecționare și specializare judo, arte marțiale,  proiect realizat cu sprijinul MTS și a DJST Covasna, Turneu de ju-jitsu, Stagii și Cantonamente de perfecționare și pregătire sportivă, participarea la toate cupele și competițiile din calendarele federațiilor de judo și arte marțiale, Campionate Naționale, Balcanice, Europene, Mondiale, Cupe, Zilele Sportive etc.

Odată cu începerea anului școlar, au  început și seria competițiilor, a stagiilor și cantonamentelor de pregătire sportivă, așa cum le enumerăm mai sus, cât și înscrierea și selecția de sportivi la grupe noi de începători, performanță și amatori. Așteptam toți copiii doritori să încerce aceste sporturi începând cu vârsta minimă de 4 ani, cât și persoanele mai în vârstă care doresc să practice acest sport sub formă de autoapărare, pentru întreținere sau chiar performanță.

Ne puteți găși la Școala Generală Nicolae Colan din Sf. Gheorghe, zilnic între orele 17:30-20:30, sau la telefon 0760297621.

(Sursă: Comunicat Clubul Sportiv Samurai OPS)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.