SPORT 12 octombrie 2015

Tinerii handbaliști din Sfântu Gheorghe vor să termine anul pe locul I

de Sever Ioan Miu | 678 vizualizări

Clubul Sportiv Munincipal (CSM) Sfântu Gheorghe speră ca băieții din echipa de handbal Juniori III să termine anul acesta pe locul I. Aceasta, în condițiile unor meciuri care se anunță dificile, după cum ne-au declarat oficialii CSM George Carcadia și Ovidiu Chira.

Peste două săptămâni, handbaliștii din Sfântu Gheorghe se vor întâlni la Sfântu Gheorghe cu echipa din Ploiești, apoi, peste o săptămână, se vor lupta cu ploieștenii în deplasare. Urmează un meci cu CSȘ Blejoi, în deplasare, altul cu CS Mizil acasă, iar ultimul meci al acestui an va fi cu Dinamo Brașov.

„Niciun meci nu este ușor, dar primul meci cu CSȘ Ploiești după rezultatele înregistratele până acum, va fi, probabil, mai ușor. Următoarele patru meciuri vor fi dificile, sunt echipe cu care ne batem pentru locul I în serie”, ne-a declarat vicepreședintele CSM, Ovidiu Chira.

„Sperăm ca anul acesta să terminăm tot pe locul I, pentru ca anul viitor să avem un sfârșit de retur mai ușor. Anul viitor vrem să ne clasăm în primele cinci echipe din turneul final”, a subliniat președintele CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia. „Sunt 16 jucători care se pregătesc de patru ani de zile la club, iar dintre aceștia sunt câțiva care sunt speranțe pentru handbal: Corneliu Corodeanu, Rode Laszlo, George Gabriel Chira, portarul Kalanyos Emanuel”, ne-a mai spus, cu mândrie, Carcadia.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.