SPORT 19 septembrie 2022

TFSE-MTK a câștigat Cupa Sepsi

de Marius Raczek | 519 vizualizări

Timp de două zile, Sepsi Arena a găzduit Cupa Sepsi la baschet feminin, o competiție care a revenit echipei TFSE-MTK (Ungaria), poziția secundă fiind ocupată de campioana en-titre, Sepsi-SIC.

În prima zi a competiției, MFSE-MTK a trecut cu rezultatul de 80-51 de CSM Alexandria și s-a calificat în finală, alături de Sepsi-SIC, care a învins-o pe Beșiktaș (Turcia), rezultat 64-47. Fetele antrenate de Zoran Mikes au făcut o partidă bună, mai ales în partea secundă, când s-au desprins decisiv, principalele marcatoare fiind: Maria Jespersen (17 puncte), Ioana Ghizilă (11 puncte) și Borislava Hristova (10 puncte).

Partida care a decis câștigătoarea trofeului a fost o adevărată finală, TFSE-MTK impunându-se după o luptă strânsă cu scorul de 71-67. Principalele marcatoare pentru Sepsi-SIC au fost: Maria Jespersen (19 puncte), Britney Jones (14 puncte), Khadijiah Cave (12 puncte) și Borislava Hristova (10 puncte).

Cupa Sepsi a fost o bună oportunitate pentru campioana en-titre și deținătoarea Cupei României, Sepsi-SIC, să-și evalueze potențialul în vederea participării în sezonul care urmează să înceapă.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.