SPORT 17 martie 2018

Cum se pregătesc fanii OSK pentru primul meci din Liga 1 jucat la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1518 vizualizări

Reprezentanții suporterilor fac un apel către toți cei care și-au cumpărat bilete la meciul cu FC Voluntari

Sepsi OSK va avea luni primul meci cu adevărat pe teren propriu, prima partidă din Liga 1 jucată la Sfântu Gheorghe. Toate biletele s-au vândut în timp record, astfel că meciul se joacă cu casa închisă. Liderii galeriei OSK au decis să nu lase momentul special să treacă neobservat, așa că s-au pregătit temeinic pentru a crea o zi memorabilă pentru echipa lor de suflet.

Pentru ca acțiunea să fie o reușită, aceștia contează și fac apel la sprijinul tuturor celor care se vor afla luni, la meciul contra FC Voluntari, în galeria gazdelor.

„Doamnelor și Domnilor!

Ne așteaptă o zi deosebită. O zi de sărbătoare. Va deveni realitate ceea ce ne-a preocupat în ultimele luni, pentru că nu a trecut nici o zi, când nu ne-am întrebat: oare când vom juca acasă?

Încet a sosit și ziua, din mijlocul lui martie, când se va auzi pe stadionul din Sfântu: HAI, HAI SEPSI!

Această zi trebuie s-o sărbătorim cu demnitate, trebuie să rămână o zi memorabilă. Din acest motiv, noi suporterii vă pregătim o atracție specială, în a cărei punere în scenă avem nevoie de ajutorul Dvs. De ajutorul celor care sunt prezenți în tribune.

Concret, pe locurile stadionului fiecare spectator va găsi o bucată de carton impregnat, format A3, pe care-l vă rugăm, la semnalul crainicului din stadion, în timpul intrării echipelor pe teren, să-l ridicați deasupra capului. Astfel se va realiza o imagine aparte în roșu și alb.

Deci îi rugăm toți cei prezenți să colaboreze în realizarea acestei coregrafii, să aibă grijă de bucata de hârtie, să-l nu schimbă cu cel al vecinului, și când vine momentul potrivit, să-l ridice.

Avem încredere în Dvs., și suntem convinși că împreună vom reuși să oferim o imagine spectaculoasă, care va fi memorabil pentru lung timp. Să arătăm forță, unitate, e singurul lucru pe care-l putem face, și prin acest gest credem că victoria va fi a noastră. Hai Sfântu! Hai Sepsi OSK!”, este mesajul pe care liderii galeriei Sepsi OSK îl transmit către cei care vor fi prezenți la meci. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.