SPORT 5 iulie 2019

Supercupa României va avea loc la Ploiești

de Covasna Media | 723 vizualizări
Foto – frf.ro
Foto – frf.ro

Supercupa României la fotbal, dintre campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României, Viitorul Constanța, se va disputa pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în data de 6 iulie, cu începere de la ora 20.00.

FRF a anunțat oficial prin intermediul unui comunicat pe site-ul frf.ro, că decizia a fost luată în cadrul ședinței de Comitet Executiv. Inițial, fusese luată în calcul varianta disputării partidei pe noul stadion din Târgu Jiu, însă nu exista garanția că vor fi obținute toate avizele necesare până la data în care este programat meciul.

Ca și capacitate, stadionul din Târgu Jiu are 12.500 de locuri, în timp ce „Ilie Oană” dispune de 15.000. Viitorul poate să considere norocoasă decizia, ținând cont că pe stadionul Petrolului a câștigat Cupa României, împotriva celor de la Astra Giurgiu, astfel că stadionul ar putea să le poarte noroc constănțenilor.

Conform regulamentului, în caz de egalitate la finele celor 90 de minute, la Supercupa României nu se joacă prelungiri, trecându-se direct la executarea loviturilor de departajare, din punctul de pedeapsă.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.