SPORT 25 martie 2019

Suedia – România 2-1

de Covasna Media | 563 vizualizări

Într-un meci în care selecționerul Cosmin Contra a început cu patru jucători U21 titulari, Manea, Marin, Băluță și Pușcaș, și cu alți doi intrați pe parcursul partidei, Ianis Hagi și Ivan, echipa noastră a fost învinsă de sfertfinalista Campionatului Mondial din Rusia de anul trecut.

Suedezii au început mai bine meciul și au condus la pauză cu scorul de 2-0, prin golurile reușite de Quaison (33) și Claesson (40).

La pauză, selecționerul Cosmin Contra a mutat ofensiv, atacantul Claudiu Keșeru în locul mijlocașului Alexandru Mitriță, iar vârful nostru a marcat în minutul 58, după o centrare venită de la Răzvan Marin.

Contra a continuat să mute ofensiv, cu Ianis Hagi și Andrei Ivan, tricolorii au dominat în mare măsură partea secundă, dar scorul a rămas neschimbat. Deși Săpunaru a avut o uriașă oportunitate de a egala în minutele de prelungire.

Înfrângere în primul duel din preliminariile CE 2020, iar tricolorii vor juca marți, 26 martie, la Cluj-Napoca, împotriva Insulelor Feroe. Meciul va începe la ora 21:45 și va fi transmis în direct de PRO TV.

În celelalte două jocuri din grupa F: Malta – Feroe 2-1, Spania – Norvegia 2-1.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.