SPORT 19 noiembrie 2019

Succese pentru luptătorii covăsneni la Cupa României

de Covasna Media | 858 vizualizări

În perioada 14-17 noiembrie, la Sala „Szabó Kati” din Sf. Gheorghe au avut loc întrecerile contând pentru Cupa României la lupte, stilurile libere, greco-romane și feminin.

Rezultate remarcabile au fost obținute de sportivii de la cluburile covăsnene. La lupte libere, în limitele categoriei de greutate 57 de kilograme, Mircea Pădurariu a fost învins în finală, în vreme ce Dalnoki Márk a ocupat locul al treilea. Pădurariu este legitimat la CSM Sf. Gheorghe, iar Dalnoki la CSS Sf. Gheorghe.

La 65 kg, Orbán Norbert, de la Sepsi SIC Sf. Gheorghe, a cucerit medalia de bronz. La fete, 50 kg, Mădălina Linguraru, legitimată la Sepsi SIC Sf. Gheorghe, a cucerit Cupa României. Aceeași performanță, Cupa României, a fost înregistrată și de Incze Kriszta (Sepsi SIC Sf. Gheorghe), la categoria de greutate 62 de kilograme. 

Grație medaliilor obținute de fete, Sepsi SIC Sf. Gheorghe s-a situat pe locul secund în clasamentul pe echipe, la lupte feminin. 

Este pentru prima dată în istorie când sportivi de la trei cluburi distincte din județul Covasna urcă pe podiumul de premiere al unei competiții oficiale de sub egida Federației Române de Lupte.

Imagini de la competiție sunt surprinse în galeria foto atașată. Organizarea la Sf. Gheorghe a Cupei României la lupte a fost considerată, de oaspeții noștri, drept o realizare impecabilă.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.